Loading...

Over C-forward

High-end Hospitality Services

Home  Over C-forward

High-end Hospitality Services

C-forward is een evenementenbureau dat werkzaam is in de high-end sector. Eigenaar Camiel van Iwaarden brengt op zijn perfect gestileerde events mensen en producten samen van de hoogste kwaliteit en weet daarmee de juiste snaar te raken bij zijn cliënten én diens gasten.

Om deze kwaliteit en exclusiviteit te bewaken kiest Camiel ieder detail handmatig en stemt hij interieur, decoratie, muziek, menu én chef en personeel naadloos af op het doel of onderwerp van het event. Zo werkt C-forward niet met een vaste traiteur, maar wordt er per event een geschikte chef gekozen die het menu afstemt op de voorkeuren en wensen van de gast en het concept. Camiel is altijd persoonlijk aanwezig om alles in goede banen te leiden voor gast en personeel.

Een groot netwerk aan kundige mensen werd in 2017 vertaald naar een intern uitzendbureau dat Camiel in staat stelt om per gelegenheid het meest geschikte team samen te stellen voor een eersteklas ervaring met ongeëvenaarde service.

C-forward ontzorgt u volledig en zet altijd een sfeervol, uniek event neer dat klopt van A tot Z, waarbij verrassingen in de details zitten. Camiel van Iwaarden brengt met C-forward alle wensen samen tot een ongekend hoogtepunt dat ongetwijfeld herinneringen voor het leven zal meegeven.

Over Camiel van Iwaarden

C-forward is het resultaat van Camiels jarenlange ervaring, opgedane kennis en liefde voor organiseren. Tijdens zijn Bachelor Hotelmanagement in Maastricht, waar hij in 2016 zijn diploma verkreeg, werkte hij al enige tijd in de hospitality. Hij deed waardevolle ervaring op in verschillende sterrenrestaurants, en bereikte een persoonlijk hoogtepunt op de positie van Chef de Rang in 3-sterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis. Begin 2014 was Camiel betrokken bij de opening en opstart van The Jane in Antwerpen, dat op zeer korte tijd bekroond werd met twee Michelinsterren.

Naast zijn werk in restaurants, reisde hij als butler op privéjachten de wereld over. Hier maakte hij kennis met een doelgroep waar kwaliteit, finesse en bovenal discretie de hoogste prioriteit hebben.

Een andere manier om zijn doelgroep beter te leren kennen is door te werken als persoonlijk assistent voor verschillende toonaangevende ondernemers en families. In zijn rol als p.a. boekt hij o.a. hotels en tafels in exclusieve restaurants, verzorgt hij vervoer en organiseert hij evenementen. Door dit werk heeft Camiel een nauwe band opgebouwd met zijn clientèle en weet hij iedere keer de verwachtingen te overtreffen.

Camiels bedrevenheid en bereidheid om zich onder te dompelen in de wereld van zijn cliënten, is precies wat C-forward een uniek bureau maakt dat continu streeft naar de best mogelijke versie van zichzelf in het segment waarin het opereert.